Rene Onsia

ONSIA architectuur

ONSIA architectuur is een bureau dat zich richt op maatontwerpen: specifieke oplossingen voor specifieke vragen. Het soort opdrachten bestaat daarbij uit een breed palet, zowel woningbouw als utiliteitsbouw.

De ontwerpen kenmerken zich door een helder idee waarbij daglicht en doorzichten zorgen voor een verrassend woonhuis. Dit vormt de basis voor een verdere uitwerking met detail, materiaal en kleur.

Na een gesprek met u worden de situatie en uw specifieke wensen vertaald in een eerste ontwerpschets. Hierbij wordt in een vroeg stadium rekening gehouden met het budget, zodat er haalbare ontwerpen worden gepresenteerd. ONSIA architectuur begeleidt daarna de uitwerking en het totale proces. Van schetsontwerp tot en met de vergunningaanvraag, en van het begeleiden van de bouw tot en met de oplevering.

Een plezierig proces en een mooi resultaat staan daarbij voorop!

Bond van Nederlandse architecten

ONSIA architectuur is lid van de Bond van Nederlandse Architecten en werkt volgens de regels van de CR2013 en de DNR, zoals deze is opgesteld door de BNA.

XS Rijnmond

Sinds 2007 is het bureau aangesloten bij het kenniscluster XS Rijnmond (www.xs-rijnmond.nl) Dit is een groep van compacte architectenbureaus waarmee kwaliteitscriteria zijn opgesteld en waarmee tijdens maandelijkse bijeenkomsten kennis wordt gedeeld.

Privacybeleid

Ons beleid kunt u nalezen op dit document:  ONSIA Privacybeleid

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij nodigen u graag uit voor een kop koffie.